Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge kan vertrokken zijn voor een aantal vette jaren”

Club Brugge kan vertrokken zijn voor een aantal vette jaren

Elf jaar heeft Club Brugge en zijn aanhang erop moeten wachten, maar de veertiende landstitel is er één om nooit meer te vergeten. Michel Preud’homme zorgde gedurende de afgelopen jaren voor het bereiken van de kwartfinale in de Europa League, een beker en nu dus ook een landstitel! En volgens Marc Degryse staan de fans van Blauw-Zwart nog meer rooskleurige tijden te wachten.

“Ik vind dat Michel Preud’homme gelijk heeft als hij zegt dat Club Brugge nu vertrokken kan zijn voor een aantal ‘vette jaren’. De elementen van de succesperiode onder Trond Sollied zijn aanwezig”, opent de analist in Het Laatste Nieuws.

“Toen moest er iedere transferperiode slechts hier en daar wat bijgestuurd worden zodat het succes kon blijven duren. Dat zie ik nu in principe ook. Simons heeft al gezegd dat hij er nog een jaartje wil bijdoen, Butelle zal blijven en ook Engels zou ik aanraden om nog een jaar te groeien in deze ploeg. Met Denswil vormt die een jong, beloftevol duo.”

“Vooraan hebben ze met Diaby en Vossen twee spitsen die te houden zijn”, gaat Degryse verder. “Misschien dat iemand als Meunier vertrekt, maar daar kan je je op instellen en een goed alternatief zoeken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws