Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge had hem moeten halen in plaats van Pereira”

Club Brugge had hem moeten halen in plaats van Pereira

Club Brugge pakte eind augustus vorig jaar uit met drie transfers in één klap: Jelle Vossen, Leandro Pereira en Mikel Agu. Eerstgenoemde bewees dit seizoen al dat hij zijn neus voor doelpunten nog altijd niet verloren is, maar de Braziliaanse spits en Nigeriaanse middenvelder presteerden onder hun verwachtingen. Vooral Pereira bleek tot dusver een miskoop.

Pereira kreeg van Michel Preud’homme 614 speelminuten om zijn kunnen te tonen, maar de ex-spits van Palmeiras vond nog geen enkele keer de weg naar doel. Volgens ex-Standard-speler Benjamin Nicaise had blauw-zwart beter voor een ‘veiligere’ piste gekozen. Hij vindt dat Club Jérémy Perbet had moeten binnenhalen.

“Bij Charleroi scoorde hij al 19 keer. Zet hem bij Club Brugge of Anderlecht en hij had al 30 keer gescoord. Ik snap niet dat de topclubs hem links laten liggen. Club betaalde 2 miljoen euro voor Pereira. Voor dat geld hadden ze hem moeten halen. De topclubs vinden hem waarschijnlijk al wat te oud (31 jaar, nvdr) en hij heeft geen doorverkoopwaarde. Maar als zijn goals de Champions League en 15 miljoen euro opleveren…”, besluit Nicaise in Complément Foot.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws