Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Claudemir lacht met Aad De Mos

Claudemir lacht met Aad De Mos

Claudemir is niet de grootste publiekslieveling in Jan Breydel, maar de Braziliaan bewees meermaals dat hij toch een belangrijke schakel is in de spelerskern van Blauw-Zwart. Zo kreeg hij dit seizoen al 1778 speelminuten van Michel Preud’homme. De middenvelder heeft naar eigen zeggen heel wat te denken aan Aad de Mos.

De VTM-analist had in 2008 veel vertrouwen in Claudemir en haalde hem naar Vitesse. Zo begon het Europese avontuur voor de 28-jarige Club-speler. “Aad is een aimabele en grappige man. Ik moet hem heel erg dankbaar zijn, want hij heeft me naar Europa gehaald”, vertelt Claudemir in Het Laatste Nieuws. 

Met Preud’homme beschikt Club over een ervaren coach, maar De Mos zit nóg langer in het wereldje. “Hij is ook nog de coach van onze coach geweest, hé? Bij KV Mechelen, we hebben er al eens over gepraat. Hoe oud is De Mos dan wel niet? Hij moet ongeveer honderd jaar zijn intussen”, lacht de Braziliaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws