Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Castillo scoort goal die rechtstreeks uit een potje FIFA lijkt te komen

Castillo scoort goal die rechtstreeks uit een potje FIFA lijkt te komen

Spannende dagen voor Nicolas Castillo. De huurling van Club Brugge weet immers nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. Veel tijd om na te denken heeft de aanvaller van Universidad Católica echter niet. Zo moest hij zaterdag met Chili aan de bak in een vriendschappelijke oefenpot.

Chili verloor in aanloop naar de Copa America met 1-2 van Jamaica. Komende donderdag volgt er nog een oefenmatch tegen Mexico en vijf dagen later gaat het Zuid-Amerikaanse voetbalkampioenschap van start met een wedstrijd tegen Argentinië.

Castillo begon op de bank tegen Jamaica, maar mocht 20 minuten voor tijd invallen. De 23-jarige spits bedankte met een onorthodoxe goal die rechtstreeks uit een potje FIFA lijkt te komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws