Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Carlos Bacca staat voor opmerkelijke transfer’

'Carlos Bacca staat voor opmerkelijke transfer'

Carlos Bacca streek zo’n 4 jaar geleden neer in Jan Breydel. Sinds zijn komst naar Europa voetbalde de 29-jarige Colombiaan zich elk jaar meer en meer in de kijker. Dat levert hem straks mogelijk heel wat centen op…

Na een meer dan succesvolle passage bij Sevilla, trok de ex-spits van Club Brugge naar AC Milan. En ook daar vindt hij met 17 doelpunten tot dusver vlot de weg naar doel. Volgens GdS zal Bacca echter niet bij de Italiaanse club blijven. Naar verluidt is de kans reëel dat de Colombiaan richting China trekt.

Eerder deze week raakte al bekend dat Chinese bedrijven zich willen inkopen bij AC Milan. De club heeft immers een grote schuldenberg. Als vervanger voor Bacca zou de Serie A-club aan Zlatan Ibrahimović denken. Als hij niet haalbaar blijkt, dan gaan ze voor Edin Džeko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws