Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle komt met een update over zijn blessure

Butelle komt met een update over zijn blessure

Ludovic Butelle blesseerde zich afgelopen zondag tegen KRC Genk. De 33-jarige Fransman stopte een inzet van Mbwana Samatta en sloot de wedstrijd daardoor af met pijn aan zijn knie. Intussen komt de Brugse goalie met een update.

Butelle onderging dinsdagavond een scan in het ziekenhuis en verscheen vandaag niet op het trainingsveld. Er werd dus even gevreesd voor het ergste. Maar de van SCO Angers overgekomen doelman lijkt iedereen gerust te willen stellen.

“Afwachten op de resultaten”, klonk het gisterenavond op zijn officiële Instagram-account. Daarop reageerde heel wat fans met de vraag of hij nu effectief out is. Butelle antwoordde intussen met: “Good news” (zie foto). Als hij toch niet fit zou geraken voor de match van zondag tegen AA Gent, neemt Sébastien Bruzzese normaal gesproken zijn plaats tussen de palen in.

Butelle komt met blessure-update

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws