Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Buitenlandse topclub zakte af naar Brugge om MPH in extremis weg te kapen

Buitenlandse topclub zakte af naar Brugge om MPH in extremis weg te kapen

Michel Preud’homme heeft er lang over nagedacht, maar besliste uiteindelijk om ook volgend seizoen nog trainer te zijn van Club Brugge. Nochtans kon de Luikenaar rekenen op heel wat buitenlandse aanbiedingen. 

Zo kon je onlangs al op BlauwZwartFans lezen dat Bordeaux komend seizoen graag had samengewerkt met Preud’homme. Maar de 57-jarige coach blies de onderhandelingen met de Fransen uitendelijk af. Bordeaux koos vervolgens voor Jocelyn Gourvennec, die overkomt van Guingamp.

Wat niet in de media verscheen, is het nieuws dat vooral Fenerbahçe aan de mouw trok van MPH. De Turken kwamen volgens Sporza zelfs speciaal naar Brugge om Preud’homme persoonlijk te overtuigen, maar dat mocht niet baten. Fenerbahçe eindigde tijdens het voorbije seizoen op de tweede plaats, op vijf punten van landskampioen Beşiktaş.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws