Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Buffel hekelt Brugse publiek en arbitrage: “Doelpunt moest afgefloten worden”

Buffel hekelt Brugse publiek en arbitrage Doelpunt moest afgefloten worden

Club Brugge kende zondagavond weinig problemen met KRC Genk. Blauw-zwart won met 3-1 dankzij doelpunten van Stefano Denswil, Ruud Vormer en Lior Refaelov. Thomas Buffel was achteraf niet te spreken over onder meer de arbitrage.

“Thuis is Club zeker sterk”, opent Buffel tegenover PlaySports. “Met de supporters die ze hebben… Dan gaan de kleine foutjes vaak in hun voordeel. En als je zelf dan je kansen niet benut, dan weet je dat het moeilijk wordt. We hadden op voorsprong moeten komen, maar dat gebeurde niet.”

“Waarom het verschil uit en thuis zo groot is? Het zit hem in de details”, gaat Buffel verder. “Als wij in de eerste 20 minuten scoren, wordt het een andere wedstrijd. En ik denk niet dat zij uiteindelijk zoveel kansen hebben gecreëerd. Het tweede doelpunt moest ook afgefloten worden omdat Izquierdo aan de broek hing van onze rechtsback. Dat gebeurt niet en dan is het 2-0.”

In de eerste helft kreeg Buffel een gele kaart na een fout op Simons. “Waarom ik die kreeg? Ik denk dat dat gewoon een terugbetaling was van vorige week, omdat ik op het einde van de wedstrijd even in discussie was gegaan met Van de Velde. Dus als ik vandaag een foutje zou maken, dan wist ik dat hij mij zou zoeken. Dat is jammer, maar het is nu eenmaal zo.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws