Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans voorspelt AA Gent – Club Brugge

Brusselmans voorspelt AA Gent - Club Brugge

De zevende speeldag in Play-Off I staat volledig in het teken van de Slag om Vlaanderen. Zondagavond gaat Club Brugge bij AA Gent op zoek naar een driepunter. Eerste achtervolger RSC Anderlecht ontvangt KV Oostende in het Astridpark.

Herman Brusselmans ziet het alvast positief in voor Paars-Wit. “Anderlecht zal natuurlijk winnen (ik denk met zo’n vijf à zes-nul) tegen het knullige KV Oostende, doch wat te denken van AA Gent tegen Club Brugge? Qua de laatste weken kun je zeggen dat AA Gent het niet goed doet, en Club wel. Vergeet echter niet dat AA Gent thuis speelt, en in de kolkende Ghelamco Arena is het altijd een stuk sterker, terwijl Brugge op verplaatsing onder de maat presteert”, vertelt de schrijver in HLN.

“Ofschoon wedden op deze match geen sinecure is, durf ik me toch te wagen aan een 2-0 voorspelling, en in dat geval is alles nog mogelijk, is Play-off I nog steeds geen open boek, en mogen overtuigde Buffalo’s als ikzelve er altijd nog op hopen dat la Gantoise tegen alle verwachtingen in de tweede titel binnenrijft. En dan volgend jaar in de Champions League winnen tegen Atlético of Real Madrid. Er wachten ons wel degelijk grootse tijden”, besluit Brusselmans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws