Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse youngster twijfelt over toekomst bij Blauw-Zwart: “Toch twee keer nadenken”

Brugse youngster twijfelt over toekomst bij Blauw-Zwart Toch twee keer nadenken

Club Brugge heeft een uitstekend seizoen achter de rug en lijkt ook volgend jaar gewapend om mee te strijden voor de titel. De Champions League kan immers heel wat sterkhouders overtuigen om bij Blauw-Zwart te blijven. Al zijn er ook spelers die twijfelen.

Thomas Meunier was vorig seizoen vastberaden om Club te verlaten, maar toen gooide een blessure roet in het eten. Met de Champions League in zicht lijkt de rechtsachter echter in Jan Breydel te willen blijven.

Dat heeft ook gevolgen voor Dion Cools. Want ondanks het vertrek van Davy De fauw zal de Brugse youngster ook volgend seizoen tweede keuze zijn. Nochtans had Cools gehoopt om zich volgend seizoen écht door te zetten bij Club. “Als Thomas blijft, dan zal ik toch twee keer moeten nadenken over mijn situatie”, vertelt de 19-jarige verdediger aan Voetbalkrant.

“Voorlopig geniet ik echter nog van de titel in mijn eerste jaar met Club Brugge. Het was absoluut een geweldig jaar, ook al was mijn aandeel in het kampioenschap heel klein. Maar ik ben blij met de speelminuten (417, nvdr) die ik van Michel Preud’homme heb gekregen. Ik heb mijn kans ook gegrepen, denk ik”, besluit Cools.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws