Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse sterkhouder wil in Jan Breydel blijven: “Ik heb meteen neen gezegd tegen interesse”

Brugse sterkhouder wil in Jan Breydel blijven Ik heb meteen neen gezegd tegen interesse

Lior Refaelov verlengde dinsdag zijn contract bij Club Brugge tot 2019. De Israëliër voelt zich helemaal in zijn sas in Jan Breydel en heeft een goede relatie met het Brugse bestuur. En ook Hans Vanaken is nog niet van plan om Blauw-Zwart te verlaten.  

“Er was recent concrete interesse van een club uit een ver land en in een minder aangename streek, maar ik heb meteen neen gezegd”, vertelt Evert Maeschalck – de manager van Hans Vanaken – aan Het Laatste Nieuws. “Hans was mij dankbaar dat ik het in zijn plaats gedaan had”, voegt hij eraan toe.

“Je merkt dat Hans indruk heeft gemaakt”, gaat hij verder. “En als je kampioen speelt met je club, groeit de belangstelling altijd. Maar het is niet zo dat we nú al azen op die volgende stap. Waarom zou Hans bijvoorbeeld geen vijf jaar bij Club blijven? Soms moet je vasthouden wat goed is”, besluit Maeschalck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws