Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse sterkhouder is niet meer bezig met vertrek: “Iets helemaal anders”

Brugse sterkhouder is niet meer bezig met vertrek Iets helemaal anders

Mooie tijden voor Club Brugge en zijn supporters. De club haalde na elf jaar wachten eindelijk zijn veertiende landstitel binnen en mag al beginnen dromen van de Champions League. Dat zorgt ervoor dat heel wat sterkhouders een verlengd verblijf bij Blauw-Zwart wel zien zitten.

Timmy Simons kondigde het tijdens de kampioenenhuldiging aan, Lior Refaelov verlengde zijn contract tot 2019 en ook Hans Vanaken en zijn manager spraken klare taal: ook volgend vertoeft het drietal nog in Jan Breydel. En ook Thomas Meunier is niet langer vastberaden om Club te verlaten.

De rechtsachter hoopte afgelopen seizoen op een transfer, maar een blessure gooide roet in het eten. Nu de Champions League in zicht is met Blauw-Zwart overweegt Meunier echter om gewoon te blijven bij Club. “De Champions League trekt mij enorm aan. Het heeft een zeer grote aantrekkingskracht”, vertelt hij aan La Capitale.

“Ik had zin om iets anders te ontdekken. De Europa League kende ik al. De Champions League, dat is iets helemaal anders. Ik heb altijd gezegd dat ik niet per se wilde vertrekken. Ik zal niet naar Rusland of China vertrekken. Het sportieve aspect was altijd al het allerbelangrijkste.” Zo maakt Meunier dus meteen ook duidelijk dat Spartak Moskou, dat interesse heeft in de verdediger, geen optie is voor hem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws