Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse publiekslieveling komt zondag afscheid nemen van Jan Breydel

Brugse publiekslieveling komt zondag afscheid nemen van Jan Breydel

Club Brugge kan komende zondag eindelijk zijn veertiende landstitel binnenhalen. Als Michel Preud’homme & co Anderlecht weten te kloppen, is het zover. Die speciale gelegenheid brengt ook een resem ex-spelers naar Jan Breydel.

Zo komt Mathew Ryan zondag richting Brugge. De 24-jarige Australiër trok vorige zomer enigszins onverwacht naar Valencia en kon toen – op een ereronde na – geen afscheid nemen van de Blauw-Zwarte aanhang. Vlak voor de wedstrijd krijgt hij zijn ‘Blauwe Schoen’, een bekroning voor de Beste Teamplayer van het seizoen 2014-2015.

Naast Ryan zullen ook Nastja Ceh en Rune Lange aanwezig zijn tijdens Club Brugge – Anderlecht. De Sloveen en de Noor nemen de aftrap voor hun rekening. Tot slot zullen er ook in het stadion zelf nog heel wat ex-spelers vertoeven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws