Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse fanclub kleurt Leuven Blauw-Zwart

Brugse fanclub kleurt Leuven Blauw-Zwart

Club Brugge en zijn supporters hebben er lang op moeten wachten, maar de veertiende landstitel is er eentje om in te kaderen. Elke Club-fan toont dezer dagen dan ook fier de Blauw-Zwarte kleuren. Maar in Leuven gaan ze nog een stapje verder.

Dat Club fans over heel België telt, is al langer geweten. Dat mocht ook de Leuvense Oude Markt ondervinden. Heel wat bomen kleurden er Blauw-Zwart. Volgens HLN ging het om een actie van fanclub THE99.

“Wij zijn verantwoordelijk voor de bomen, die ingepakt werden in mooie, blauwe stof”, klinkt het in een mededeling van de Leuvense tifosi. “Uiteraard deden we dat om Club Brugge te eren als kampioen in de Jupiler League.”

“Uit respect voor Karim Benjelloun, uitbater van café Plaza, hebben we de bomen aan de zogenaamde ‘pomp’ op de Oude Markt wel ongemoeid gelaten. Karim is immers een notoir supporter van Anderlecht. Om diezelfde reden hebben we met onze actie gewacht tot de laatste competitiewedstrijd achter de rug was.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws