Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp twijfelt niet over toekomstbeslissing Preud’homme: “Kan ik me niet voorstellen”

Boskamp twijfelt niet over toekomstbeslissing Preud'homme Kan ik me niet voorstellen

Michel Preud’homme zou normaal gesproken afgelopen vrijdag zijn toekomstbeslissing aan Club Brugge meedelen, maar vroeg nog wat uitstel. De Luikenaar wil naar verluidt dit weekend alles nog eens rustig overleggen met zijn familie. Johan Boskamp en Timmy Simons analyseren. 

Simons – nota bene de aanvoerder van Club Brugge – weet naar eigen zeggen niet of MPH straks nog trainer is van Blauw-Zwart. “Ik ben zelf hartstikke benieuwd. Maandag is vrij laat omdat je toch al op een goede drie weken van de start van de voorbereiding zit. Ik hoop dat er heel snel duidelijkheid komt. Ook omdat de mensen binnen de club dan weten of ze al dan niet moeten reageren.”

“De 20ste juni hervatten de trainingen, dat is toch al kort dag”, gaat Simons verder tegenover VTM Stadion. “We hebben er alles aan gedaan om hem bij ons te houden, het is alleen nog aan hem om de beslissing te nemen.”

Boskamp laat er alvast geen twijfel over bestaan. De Nederlandse analist gaat ervan uit dat Preud’homme ook volgend seizoen nog in Jan Breydel vertoeft. “Ik kan me niet voorstellen dat hij weggaat, zeker omdat de trainingen al op de 20ste beginnen. Die beslissing moet toch door een trainer zijn genomen?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws