Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army pakt zondag uit met verrassing

Blue Army pakt zondag uit met een verrassing

Club Brugge en zijn supporters hebben er lang op moeten wachten, maar 15 mei 2016 gaat de geschiedenisboeken in als een onvergetelijke dag voor iedereen die Blauw-Zwart een warm hart toedraagt. Club vernederde aartsrivaal Anderlecht met 4-0 en greep zo zijn veertiende landstitel. En dat heeft ook gevolgen voor komende match tegen KV Oostende.

Blue Army kan zondag eindelijk zijn kampioenentifo van zolder halen. De tifo in kwestie ligt al jaren klaar, maar lijkt nog altijd geschikt om dit weekend dienst te doen. “Hopelijk hebben de beestjes er geen gaatjes in gebeten”, reageert Jan Aeben via Facebook. “Hebben we dus effectief gecheckt”, pareert Blue Army al lachend. Wie het meesterwerk zondag wil aanschouwen, moet zich richting Jan Breydel begeven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws