Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Belgische club wil De Sutter terug naar Jupiler Pro League halen’

'Belgische club wil De Sutter terug naar Jupiler Pro League halen'

Tom De Sutter verkaste afgelopen zomer naar Bursaspor, maar daar kon de 30-jarige ex-spits van Club Brugge de verwachtingen nooit inlossen. Hij kreeg slechts 411 competitieminuten en kwam daarin niet tot scoren. Naar verluidt mag hij dan ook al vertrekken bij de Turkse club.

Bursaspor eindigde dit seizoen op een teleurstellende elfde plaats en wil zich deze zomer serieus versterken om dat scenario volgend seizoen te vermijden. De spelers die onder de verwachtingen presteerden, mogen andere oorden opzoeken.

Zo ook Tom De Sutter. Volgens een clubwatcher van Bursaspor heeft KV Kortrijk interesse in de aanvaller op overschot van Bursaspor. Zien we onze ex-speler straks dan toch nog terug in de Jupiler Pro League? Het zou alleszins een opmerkelijke transfer zijn. De Sutter strijkt in Turkije namelijk maar liefst 1,8 miljoen euro per jaar op.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws