Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Antwerp-fan doet zijn verhaal over gevechten met harde kern Club Brugge

Antwerp-fan doet zijn verhaal over gevechten met harde kern Club Brugge

Antwerp zal ook dit jaar niet promoveren naar de eerste klasse. Het gelijkspel tegen Eupen zorgde er immers voor dat WS Brussels met de titel in de Proximus League aan de haal ging. Na de wedstrijd braken er rellen uit aan de Bosuil, maar de Antwerp Casual Crew (ACC) distantieert zich van de gebeurtenissen. Zij gaan naar eigen zeggen niet op zo’n manier te werk als harde kern van The Great Old.

“Er waren afspraken met de club”, zo doet een lid van de ACC zijn verhaal in Gazet van Antwerpen. “We hadden een duidelijk scenario voor mocht de wedstrijd gewonnen worden. Een vijftigtal leden van de harde kern zou ervoor zorgen dat de spelers eerst een ereronde konden maken. Pas daarna kon er een veldbetreding plaatsvinden.” Maar dat het na de match zo’n vaart zou lopen, hadden ze niet verwacht. “Plots was het kwaad geschied.”

“Dit waren gasten die zich wilden bewijzen, maar op de verkeerde manier, onder invloed van drank en drugs… Dit is een drama voor de club, wij distantiëren ons hier volledig van”, klinkt het bij de Antwerp Casual Crew. De politie bevestigde inderdaad dat de harde kern van Antwerp probeerde te redden wat er te redden viel.

“Antwerp weet wat wij doen”, gaat een ACC-lid verder. “Als we naar Brugge gaan, dan zullen we altijd proberen af te spreken met de harde kern van Club Brugge. Maar dan wel voor een gevecht met gelijke aantallen, met blote vuisten, zonder bivakmutsen en niet in het stadion.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws