Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist gelooft niet in nieuwe rol van MPH: “Ik schat twee maanden”

Analist gelooft niet in nieuwe rol van MPH Ik schat twee maanden

Michel Preud’homme is tot ieders grote opluchting ook volgend seizoen nog trainer van Club Brugge. Al zal de Luikenaar wel een coach naar Engels model worden, waardoor T2 Philippe Clement meer verantwoordelijkheid krijgt. Bij Blauw-Zwart is iedereen enthousiast over de nieuwe trainersrollen, maar dat kan niet van iedereen gezegd worden.

Zo is Jan Mulder van mening dat de nieuwe trainersfunctie niet past bij het profiel van Preud’homme. “Michel is gebleven door de liefde van de fans”, vertelt de Nederlandse analist aan Het Laatste Nieuws. “Ik hoor een woord dat heel zeldzaam is. Bovendien is liefde in het topvoetbal meestal van korte duur.”

“Ik ben dan ook benieuwd hoelang het nieuwe model zal standhouden”, gaat Mulder verder. “Preud’homme wordt supervisor in een bureau. Ik schat twee maanden. Maar voorlopig is iedereen blij hé, want Michel blijft aan boord…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws