Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Als MPH vertrekt, is dit kandidaat nummer 1 om hem op te volgen’

'Als MPH vertrekt, is dit kandidaat nummer 1 om hem op te volgen'

Normaal gesproken hakt Michel Preud’homme vandaag de knoop door over zijn toekomst. Heel Brugge wacht dan ook in spanning af. Mocht de Luikenaar volgend seizoen geen coach meer zijn van Blauw-Zwart, dan is het huiswerk voor zijn opvolger alvast zo goed als klaar.

Naar verluidt had Preud’homme begin april besloten om er de brui aan te geven na afgelopen seizoen, maar de onvoorwaardelijke steun in het Brugse zorgen ervoor dat hij zijn eerdere beslissing mogelijk herziet.

Vanzelfsprekend houden ze bij Club alvast rekening met een vertrek. Zo meldt Het Nieuwsblad dat ze in Jan Breydel erg gecharmeerd zijn door Charleroi-trainer Felice Mazzu. Hij zou kandidaat nummer één zijn om een eventueel vertrek van MPH op te vangen. Al polste Club ook buiten de landsgrenzen al naar enkele trainers.

Als Preud’homme vertrekt, moet er ook een oplossing gezocht worden voor Philippe Clement. Hij heeft immers de ambitie om hoofdtrainer te worden. Maar wanneer hij straks naast deze functie zou grijpen, is het niet zeker dat hij met een andere T1 vrede neemt met een rol als assistent-coach. Tot slot zijn ook fysiektrainer Renaat Philippaerts, assistent Stan Van den Buijs en keeperstrainer Jan Van Steenberghe op voorspraak van MPH naar Brugge gekomen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws