Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als Club geen kampioen wordt, moeten we MPH naar het ziekenhuis brengen”

Als Club geen kampioen wordt, moeten we MPH naar het ziekenhuis brengen

Club Brugge verraste zondagavond vriend en vijand door met 1-4 te gaan winnen in de Ghelamco Arena. Volgens Stef Wijnants bestaat er dan ook geen twijfel meer over de toekomstige landskampioen…

“Schrijf maar op: Club Brugge is de kampioen van 2015-2016”, vertelt Wijnants zonder aarzelen aan Sporza. “De Play-Offs hebben al vaker vreemde capriolen gemaakt, maar nu komt er echt geen ommekeer. Als dat toch zou gebeuren, moeten we Michel Preud’homme naar het ziekenhuis brengen.”

“Club heeft de wind in de rug en dat heeft het volledig zelf afgedwongen. Nochtans leek er gisteren een Genk-scenario aan te komen. Enkele weken geleden stond Club 3-0 achter in Limburg. Dat had in Gent ook kunnen gebeuren. Maar goed, dan had AA Gent het maar moeten afmaken.”

Pikante Colombiaanse pepers

“Bovendien was de tandem Izquierdo-Vanaken weergaloos”, gaat de analist verder. “Hoe lang heeft haast iedereen niet aan Hans Vanaken getwijfeld? Preud’homme alvast niet. Het is volledig zijn verdienste dat hij Vanaken naar zo’n niveau heeft getild. Dat kan hij op zijn conto schrijven. Niemand spreekt nog over die onmisbare spelmaker Victor Vazquez.”

“En gisteren was er ook ‘Joske’ Izquierdo. Wat hij gegeten had, weet ik niet. Het moet iets met hele pikante Colombiaanse pepers geweest zijn. Hij liep als een wervelwind over het veld. Een kampioen heeft een paar klasbakken nodig, met mentaliteit en kwaliteit op de juiste momenten. Die heeft Club Brugge allemaal.”

“Volgend weekend is het Pinksteren. Iedereen heeft maandag vrij. Laat de cafés maar voldoende bier inslaan. Als de vijand uit Brussel zondag verslagen wordt, volgt er in Brugge een grote vreugde-uitbarsting.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws