Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zoon Preud’homme pakt uit met ontroerende tweet

Zoon Preud'homme pakt uit met wondermooie tweet

Guilian Preud’homme vertoeft tijdens elke thuismatch van Club Brugge in Jan Breydel. Samen met zijn zus vuren ze de troepen van hun papa aan. Deze keer werd het een speciale wedstrijd. Vader Preud’homme moest door zijn schorsing immers in de tribunes plaatsnemen. 

Het was een grappig zicht, Michel Preud’homme die samen met teammanager Dévy Rigaux tussen de fans opdook. Maar het bracht wel geluk. Club won de Slag om Vlaanderen immers met 2-0 en deed zo een uitstekende zaak in de titelstrijd.

Guilian Preud’homme legde de vreugdetaferelen vast met een wondermooie foto: “Deze was voor jong & oud #Fier”, stuurde hij via Twitter de wereld in. Daarnaast kreeg Michel een mooi cadeau van zijn kroost!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws