Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Winnaars win een Club-shirt actie

Winnaars win een Club-shirt actie

BlauwZwartFans pakte donderdagavond op zijn Facebookpagina uit met een actie waarbij er 3 officiële Club-shirts te winnen vielen. Bij deze de resultaten.

Naar aanleiding van ons 1-jarig bestaan, besliste www.blauwzwartfans.be om uit te pakken met een win-actie waarbij er maar liefst 3 Club-shirts verloot werden. Een kleine 600 Club-fans namen op correcte wijze deel.

Vervolgens hebben wij alle deelnemende namen in een programmatje (Random Name Picker) gegooid en daaruit kwamen onderstaande 3 winnaars uit de bus. Wij hadden natuurlijk liever nóg meer mensen gelukkig gemaakt, maar zijn blij dat we toch 3 mensen een geweldige verrassing kunnen schenken! Hartelijk dank aan álle deelnemers!

BlauwZwartFans win een Club-shirt actie

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws