Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom MPH zo gefixeerd is op het behalen van 20 punten in de Play-Offs

Waarom MPH zo gefixeerd is op het behalen van 20 punten in de Play-Offs

“Als we 20 op 30 halen, is de kans groot dat we kampioen spelen.” Met die woorden begonnen Michel Preud’homme en zijn Club Brugge aan de Play-Offs. En die uitspraak blijkt niet zomaar uit de lucht gegrepen.

Sinds de invoering van de Play-Offs (seizoen 2009-2010) had de leider uit de reguliere competitie nooit meer dan 19 punten nodig om het kampioenschap met minstens één punt voorsprong te mogen vieren. Door de overwinningen tegen KV Oostende (0-1) en AA Gent (2-0) zit Club met 6 op 9 dus zeker nog op schema. Blauw-zwart verloor afgelopen zondag immers met 1-0 in het Astridpark.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws