Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vreselijk nieuws voor Poulain, opsteker voor Engels en Refaelov

Vreselijk nieuws voor Poulain, positief nieuws voor Engels en Refaelov

Benoît Poulain moest woensdagavond tegen KRC Genk na 21 minuten noodgedwongen naar de kant. Intussen is er meer informatie bekend over de blessure van de centrale verdediger. 

Er wordt gevreesd dat Poulain gescheurde enkelligamenten heeft. Als dat effectief het geval is, zit het seizoen van de Fransman erop. Morgen moeten extra scans duidelijkheid scheppen. Dat weet Het Laatste Nieuws. “Benoît heeft een krak gehoord in de enkel en heeft heel veel pijn. Dit is jammer, want met Bjorn Engels missen we al een verdediger. Hopelijk kunnen we hem zaterdag recupereren tegen Zulte Waregem”, aldus Vincent Mannaert op Radio 1.

Engels kon vandaag wel opnieuw aansluiten bij de groep. Normaal gesproken is hij zaterdag inzetbaar en vormt hij een duo met Stefano Denswil. Mocht hij niet fit geraken, dan neemt Brandon Mechele zijn plaats in. Ook Lior Refaelov kon de groepstraining hervatten. Van hem wordt eveneens verwacht dat hij komend weekend tegen Zulte Waregem in de basis kan starten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws