Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen reageert na straffe invalbeurt: “Doet deugd”

Vossen reageert na nederlaag Stand liet iets anders uitschijnen

Jelle Vossen werd weer naar de bank verwezen na zijn basisplaats in Genk, maar toonde zich in zijn invalbeurt tegen Zulte Waregem wel uiterst efficiënt. In een dik kwartier vond hij twee keer de weg naar de netten en dat deed de spits zichtbaar deugd.

“Het is altijd leuk om in te vallen en twee keer te scoren”, vertelde hij aan Play Sports. “Bij die eerste goal raak ik de bal niet helemaal goed, maar dat maakt niet uit. Het deed heel erg deugd om die goal te maken. Dit is goed voor het vertrouwen.”

Vossen besefte ook dat het cruciaal was dat Club won. “We hadden deze overwinning nodig. Dat geeft ons een rustige week en nu kunnen we ons voorbereiden op de volgende wedstrijd tegen Genk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws