Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen reageert na nederlaag: “Stand liet iets anders uitschijnen”

Vossen reageert na nederlaag Stand liet iets anders uitschijnen

Club Brugge heeft zijn vierde wedstrijd in de Play-Offs met 4-2 verloren bij KRC Genk. Jelle Vossen, die in de Cristal Arena een duo vormde met Wesley Moraes, reageerde achteraf erg teleurgesteld.

“Natuurlijk is dit balen”, vertelt Vossen bij Sporza Radio. “We waren nochtans redelijk goed aan de wedstrijd begonnen. Maar dan maakt Ndidi die wereldgoal en groeide hun vertrouwen – wat ze al hadden – nog meer. Genk was heel efficiënt en dat ontbrak bij ons vandaag. Ik vond dat het wel goed liep tussen Wesley en mij, maar de stand aan de rust liet iets anders uitschijnen.”

“Of we nu sowieso moeten winnen tegen Zulte Waregem? Als we nu hier gewonnen hadden, moesten we dat ook. Iedereen weet dat Genk een goeie ploeg is en een geweldige progressiemarge heeft doorgemaakt dit seizoen. Dan kan je hier punten komen verliezen”, besluit de Brugse aanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws