Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen over titelstrijd: “Dat zal de doorslag geven”

Vossen over titelstrijd Dat zal de doorslag geven

Club Brugge walste zaterdagavond over Zulte Waregem en won met 5-0. Invaller Jelle Vossen toonde zich uiterst efficiënt en vond twee keer de weg naar doel. De Brugse spits denkt ook te weten waar de sleutel voor het binnenhalen van de titel ligt.

“In de Play-Offs zijn het heel vaak de thuiswedstrijden die de doorslag geven”, vertelt Vossen aan Proximus TV. “Wij hebben dit seizoen ook al meermaals bewezen dat we een ijzersterke thuisreputatie hebben.”

Club verloor dit seizoen immers enkel van Anderlecht (1-4) in eigen huis. “Met de twaalfde man achter ons denk ik dat we toch nog altijd een stukje meer kunnen dan buitenshuis”, verklaart Vossen de uitstekende resultaten in Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws