Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Zij zijn voor mij de 2 beste spelers van Club”

Vormer Zij zijn voor mij de 2 beste spelers van Club

Ruud Vormer streek in september 2014 in Jan Breydel neer en is sindsdien één van de publiekslievelingen van blauw-zwart. De Nederlander voelt zich dan ook helemaal thuis bij Club en ligt nog tot midden 2020 onder contract.

“Welke speler van Club ik het beste vind? Iedereen is natuurlijk verschillend, maar qua techniek steken Lior Refaelov en Hans Vanaken er volgens mij bovenuit”, vertelt de middenvelder aan ProximusTV.

“Qua arbeid leveren en alle andere dingen eromheen, heb ik heel veel respect voor Timmy Simons. Wat hij nog allemaal presteert… Al zijn er natuurlijk meerdere spelers die allerlei kwaliteiten hebben in ons team, maar Lior en Hans brengen voetballend wel het meeste.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws