Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer verklaart waarom hij naar de kant moest tegen Gent

Vormer verklaart waarom hij naar de kant moest tegen Gent

Club Brugge won zaterdagavond met 2-0 van AA Gent, maar zag Ruud Vormer al na 9 minuten in de tweede helft noodgedwongen gewisseld worden. De Nederlandse sterkhouder legt uit waarom.

Op slag van rust botste Vormer tegen Gent-doelman Matz Sels. “Het was een strafschop”, is de Brugse middenvelder duidelijk. “Hij plantte zijn schoen pardoes op mijn knie.” Daar lag dan ook het probleem voor de kwetsuur van Vormer.

“Mijn knie was tijdens de rust helemaal aan het opstijven. Ik heb nog geprobeerd om door te gaan, maar het was al snel duidelijk dat dat geen optie was”, verklaart Vormer aan Voetbalkrant. De Nederlander zal even moeten bekomen, maar de topper tegen Anderlecht komt normaal gesproken niet in gevaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws