Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer vergelijkt Genk met Anderlecht: “Eerlijk? Dat is een beter team”

Vormer vergelijkt Genk met Anderlecht Eerlijk Dat is een beter team

Club Brugge begon met driepunters tegen KV Oostende (0-1) en AA Gent (2-0) aan de Play-Offs, maar verloor zijn laatste twee wedstrijden in het Astridpark (1-0) en in de Cristal Arena (4-2). Ruud Vormer legt de vinger op de wonde.

“Met een gelijkspel in Anderlecht en winst in Genk hadden we onze bonus zo mooi kunnen uitbreiden”, vertelt Vormer aan Het Nieuwsblad. “Na die goal van Ndidi dacht ik: ‘Daar gaan we weer, we moeten er weer achteraan.’ Dat gaat in het kopje kruipen, hoor. Vier tegengoals tegen dit Racing Genk… Dat is niet goed hé.”

“Eerlijk? Anderlecht is wel een beter team hoor, maar we hadden meer moeite met Genk”, geeft de Brugse middenvelder toe. “Toch heb ik ook goede zaken gezien. Er zat weer meer voetbal in. De komende twee thuiswedstrijden moeten we sowieso winnen. Gelijke spelen tellen niet meer”, besluit de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws