Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Vormer, Simons, Denswil en De Bock kunnen met de glimlach een tegenstrever neersabelen”

Vormer, Simons, Denswil en De Bock kunnen met de glimlach een tegenstrever neersabelen

Met nog vijf Play-Off-speeldagen voor de boeg heeft Club Brugge de grootste kans om straks met de landstitel aan de haal te gaan. Blauw-zwart telt immers 3 punten voorsprong op AA Gent en Anderlecht. Daarnaast heeft Club nog maar twee verplaatsingen (Gent en Zulte Waregem) op het programma staan.

Volgens Wilfried Van Moer is de Brugse thuisreputatie van een niet te onderschatten belang. “Voor eigen publiek maakt Club Brugge keer op keer indruk. Aangezien ze nog drie thuismatchen voor de boeg hebben, zijn zij halfweg Play-Off I mijn titelfavoriet”, aldus de voormalige Rode Duivel tegenover Het Belang van Limburg.

“Club is ook iets rijper dan de rest”, gaat Van Moer verder. “Mannen als Vormer, Simons, Denswil en De Bock kunnen met de glimlach een tegenstrever neersabelen. Dat heb je nodig op de momenten dat het er echt om gaat. Dan moet je over meer dan alleen technische kwaliteiten beschikken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws