Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert na nederlaag: “Dat ziet toch iedereen!”

Vormer reageert na nederlaag Dat ziet toch iedereen!

Club Brugge is met het kleinste verschil gaan verliezen op het veld van Anderlecht. Een goal van Youri Tielemans volstond voor een paars-witte zege. Nochtans had het ook helemaal anders kunnen lopen voor blauw-zwart.

“Als die bal van Abdou (Diaby, nvdr) erin gaat, dan wordt het helemaal anders. Echt waar”, vertelt Vormer aan PlaySports. “Wij hebben genoeg kansen gecreëerd, maar van hun kansen gaat er ééntje binnen. Of een gelijkspel erin zat? Natuurlijk, dat ziet toch iedereen!”

“Jullie zeggen wel altijd van 7 punten en dit en dat, maar ik zei het vorige week al… Die Play-Offs, dat is een heel raar systeem. Elk verlies komt hard aan, maar woensdag is er een nieuwe wedstrijd. En Anderlecht moet naar Gent hé, dus alles kan nog gebeuren”, besluit de middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws