Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vertrekt Ryan alweer bij Valencia?

Vertrekt Ryan alweer bij Valencia?

Mathew Ryan verliet afgelopen zomer Club Brugge en trok naar Valencia. De Spaanse subtopper trok de Australische goalie aan omdat hun eerste keeper, Diego Alves, kampte met een langdurige blessure. Maar toen ook Ryan uitviel, keepte derde keeper Jaume Domènech zich in de kijker. Dat zou wel eens gevolgen kunnen hebben voor de ex-doelman van blauw-zwart.

Volgens Fichajes wil Valencia er alles aan doen om Jaume Domènech in Valencia te houden. De 25-jarige Spanjaard maakte dit seizoen indruk en kan rekenen op heel wat interesse. Naar verluidt zou Valencia komende zomer van plan zijn om Diego Alves of Mathew Ryan van de hand te doen.

Na de wintermercato werd Ryan in de Spaanse pers al geregeld gelinkt aan Club Brugge. Zo was er onder meer sprake van een uitleenbeurt. Nu Ludovic Butelle sterk staat te keepen, is het echter niet zeker of ze in Jan Breydel nog steeds geneigd zijn om Ryan terug te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws