Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez raadt Mexicanen nog een Club-speler aan

Vazquez raadt Mexicanen nog een Club-speler aan

Hoe zou het intussen zijn met Victor Vazquez? Onze ex-middenvelder kwam tot dusver tien keer in actie voor Cruz Azul, waarvan zeven basisplaatsen. In 588 minuten vond hij één keer de weg naar doel. De Mexicaanse club staat momenteel op een gedeelde vierde plaats en zou in de toekomst graag nog een speler in Brugse loondienst willen aantrekken.

Nicolas Castillo wordt namelijk van dichtbij gevolgd door Cruz Azul. De 23-jarige Chileen scoort dit seizoen aan de lopende band (11 goals in 8 wedstrijden) voor Universidad Católica en verkast volgend seizoen mogelijk eveneens naar Mexico.

Volgens Depor zou Vazquez de Chileense spits warm aanbevolen hebben bij zijn nieuwe werkgever. Universidad Católica liet onlangs ook al weten dat ze Castillo graag nog wat langer aan zich zouden verbinden, maar Club heeft daarin vanzelfsprekend het laatste woord. Castillo streek in januari 2014 in Jan Breydel neer. Blauw-zwart betaalde toen zo’n 3 miljoen euro voor hem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws