Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck vol lof over Club-speler: “Toch echt niet normaal?”

Vanhaezebrouck vol lof over Club-speler Toch echt niet normaal

Hein Vanhaezebrouck en zijn manschappen verloren begin februari zowel in de Beker van België als in de competitie tegen Club Brugge. Zaterdagavond was het opnieuw zover. Na een owngoal van Stefan Mitrovic en een doelpunt van José Izquierdo zegevierde blauw-zwart met 2-0. De coach van AA Gent was hard voor zijn spelers, maar had ook lof voor Club.

Zo was Vanhaezebrouck zwaar onder de indruk van Timmy Simons. “Dat is nu toch echt niet normaal?”, citeert Het Laatste Nieuws de trainer van de Buffalo’s. “Links, rechts… Hij zit echt o-ver-al, hé! Boussoufa zat eerst in de achterzak van De Bock en daarna in die van Simons.”

Ook bij Club beseffen ze dat de Brugse kapitein een cruciale rol speelt binnen het elftal. “Zijn honger is ontzettend groot”, vertelt Clement. “Dat voel je elke dag opnieuw. Ook hij wordt er keer op keer aan herinnerd hoe lang het geleden is dat we kampioen zijn geworden.”

“De weg is nog lang, maar net daar is Timmy van cruciaal belang. Hij weet de spelers op het juiste moment omhoog te duwen en ook op het juiste moment op de grond te houden. Ook al is hij bijna 40 jaar, toch is hij voor ons onmisbaar”, besluit onze interim-coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws