Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck sneert naar Preud’homme: “Enige wat hij niet mag doen”

Vanhaezebrouck sneert naar Preud'homme Enige wat hij niet mag doen

Jan Breydel was zaterdagavond voor de derde keer op rij het decor voor een Brugse overwinning in de Slag om Vlaanderen. Bovendien kwamen de Buffalo’s in die drie confrontaties nauwelijks tot kansen en slaagden ze er bijgevolg geen enkele keer in om te scoren. Zelfs niet vanop de stip. Hein Vanhaezebrouck reageerde na afloop dan ook geprikkeld.

Zo was de coach van AA Gent niet te spreken over het feit dat Preud’homme zijn manschappen aanstuurde vanuit de tribune. “In België is het enige wat je niet mag doen als je geschorst bent, blijkbaar naar een persconferentie komen”, citeert Het Nieuwsblad Vanhaezebrouck.

“Verder mag je gewoon alles doen”, ging hij cynisch verder. “Of de titel nu weg is? Daar moeten we alleszins niet meer over praten. We moeten nu al gaan hopen op een misstap van Club Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws