Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck: “Club is zoals Atlético, weten dat je minder kwaliteit hebt dan de andere”

Vanhaezebrouck Club is zoals Atlético, weten dat je minder kwaliteit hebt dan de andere

Moeilijke tijden bij AA Gent. Sinds de komst van Mbark Boussoufa zijn de cijfers van de Buffalo’s allesbehalve om over naar huis te schrijven: 2x gewonnen, 3x gelijk en 6x verloren. Hein Vanhaezebrouck zocht op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen KV Oostende naar een verklaring.

“Eigenlijk is de situatie van het zwalpende FC Barcelona vergelijkbaar met die van ons. Atlético Madrid stond met 11 warriors op het veld”, vertelt de coach van AA Gent aan Stadion. “Wetende dat ze minder kwaliteit hebben dan de andere, maar wel hun hoofd ervoor leggen. En bij Barcelona deden de sterren het wat minder…”

“Dat is vergelijkbaar met wat er bij ons is gebeurd hé”, gaat Vanhaezebrouck verder. “AA Gent was onklopbaar, de machine waar niemand een antwoord op had. En dan was er plotseling Club Brugge die puur vanuit mentaliteit en karakter ertegenaan ging met zijn elven. Allemaal strijders op het veld. Het is nu aan ons om te bewijzen dat wij daar een antwoord op kunnen vinden, maar het zal niet gemakkelijk zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws