Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt zag 5 uitblinkers in Club – Zulte: “Hij draait op volle toeren”

Vandenbempt zag 5 uitblinkers in Club - Zulte: "Hij draait op volle toeren"

Club Brugge won afgelopen weekend met 5-0 van Zulte Waregem en bracht daarbij erg goed voetbal op de mat. Dat zag ook Peter Vandenbempt. 

“De zege van Club was welgekomen. Het moet wel gezegd dat Zulte Waregem op dit moment gewoon veel te veel spelers mist, waardoor het verdedigend ongelooflijk zwak is”, vertelt de analist aan Sporza. “Maar goed, Club was ook gewoon goed tot heel goed op bepaalde momenten. Het voetbalde van bij de aftrap zonder twijfels. Die 0 op 6 was niet in de hoofden blijven hangen.”

“Het speelde vastberaden met veel schwung en – ik zou zeggen toch niet toevallig – mét Refaelov in de ploeg. Samen met de rentree van Engels achterin zorgt dat toch voor een forse kwaliteitsinjectie, die Brugge nodig heeft. Izquierdo draaide op volle toeren, Vanaken zat in een centrale rol zeer goed in de wedstrijd en Meunier had weer zijn offensieve impulsen.”

“Zondag komt Racing Genk op bezoek. De Limburgers hebben dan wel een klap gekregen, maar ze gaan het Club Brugge toch een ietsje moeilijker maken. Maar Club heeft zeker de beste papieren voor de titel”, besluit Vandenbempt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws