Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt velt oordeel over Club: “Op dit moment een groot probleem”

Vandenbempt velt oordeel over Club: "Op dit moment een groot probleem"

Club Brugge heeft een slechte week achter de rug. Het verloor zowel op bezoek bij Anderlecht (1-0) als in Genk (4-2). Maar dat betekent volgens Peter Vandenbempt niet dat blauw-zwart nu moet panikeren. 

“Ik denk eerlijk gezegd niet dat Club in vrije val is. Al is die 0 op 6 wel de realiteit”, vertelt de analist aan Sporza. “Op een bepaald moment stond het in Genk 4-0, dan kun je moeilijk zeggen dat het goed is geweest. Maar ik vind dat Club een behoorlijk goeie eerste helft speelde. Het was zeker niet de mindere van Genk. Integendeel zelfs: het nam met veel initiatief de match in handen, zette druk naar voren, de spitsen werkten hard en had een paar goeie mogelijkheden.”

“Maar doelpunten maken is op dit moment een groot probleem voor Club Brugge”, gaat Vandenbempt verder. “En als je dan zo makkelijk twee doelpunten weggeeft net voor de rust, dan schiet je jezelf in de voet op een zeer stuntelige manier, met Thomas Meunier als de ongelukkige exponent daarvan.”

“Voor Club is het heel snel hopen op een fitte Engels en Refaelov, die toch iets extra’s toevoegt aan het spel. In de twee thuiswedstrijden die er nu komen, tegen Zulte Waregem en Genk, is een 6 op 6 wel hard nodig. Dan zit Club wel weer op het goeie spoor, denk ik. Al zijn ze onderweg wel die aura van onoverwinnelijkheid, dat grote zelfvertrouwen ergens kwijtgeraakt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws