Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt laat zich uit over Club-spelers op EK: de ene wellicht wel, de andere eerder niet

Vandenbempt laat zich uit over Club-spelers op EK: de ene wellicht wel, de andere eerder niet

Marc Wilmots staat straks voor de aartsmoeilijke opdracht om 23 namen te selecteren voor het EK van de Rode Duivels in Frankrijk. Bij Club Brugge lijken vooral Bjorn Engels en Thomas Meunier van een plaatsje op het toernooi te mogen dromen. Peter Vandenbempt analyseert.

Wellicht komen van blauw-zwart enkel spelers uit het verdedigende compartiment in aanmerking voor een selectie. “Ik vind dat Meunier het talent en het potentieel heeft, zowel op technisch als fysiek vlak, om bij een mooie Europese club te spelen”, oordeelt Vandenbempt. “Maar hij zal beter moeten spelen dan dit seizoen.”

De analist zou momenteel dan ook niet geneigd zijn om de Brugse rechtsachter mee te nemen naar het EK. Engels maakt volgens Vandenbempt meer kans om er straks bij te zijn in Frankrijk. “Hij maakt een sterke indruk, maar moet wel nog bevestigen”, klinkt het hij bij de RTBF.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws