Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt heeft opvallende tip voor iedereen die naar Anderlecht – Club gaat kijken

Vandenbempt heeft opvallende tip voor iedereen die naar Anderlecht - Club gaat kijken

Zowel Club Brugge als Anderlecht begonnen met 6 op 6 foutloos aan hun Play-Offparcours. Toch kan de titelstrijd volgens Peter Vandenbempt zondag al beslist zijn. 

“Het is uiteraard van moeten voor Anderlecht tegen Club”, opent de analist bij Sporza. “Als je vier, eigenlijk vijf, punten moet goedmaken, dan moet je thuis winnen. Niet alleen om drie punten in te lopen, maar ook om de flow van Club Brugge – die grinta, dat grote zelfvertrouwen – te breken. En misschien ook wel om iedereen, in de eerste plaats zichzelf en de eigen supporters, te overtuigen dat ze echt nog een titelkandidaat zijn.”

“Het omgekeerde geldt ook. Als Club wint, dan gaat het dit niet meer uit handen geven”, gaat Vandenbempt verder. “Dan gaan ze nog meer groeien, gaat het geloof nog groter worden en is het enkel aftellen naar de dag van de viering.”

Tot slot verwacht de analist geen hoogstaande wedstrijd zondag. “Ik zou de lat laag leggen voor de kwaliteit van het spel in de topper. Het zal spannend zijn: intens, veel strijd, veel duels, discussies en opstootjes. Maar ik vrees weinig goed voetbal. Voor wie gaat kijken nog een tip: Vergeet je helm niet op te zetten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws