Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt haalt de loftrompet boven voor enkele Club-spelers: “Een kampioenenmaker”

Vandenbempt Van deze Club-speler heb ik genoten

Club Brugge heeft met nog vijf Play-Off-speeldagen te gaan de beste papieren in handen om kampioen te worden. Dat vindt ook Peter Vandenbempt. Hij zag tegen Zulte Waregem enkele spelers die het verschil maakten bij blauw-zwart.

“Refaelov beheerst met zijn onberispelijke techniek, snelle benen en spelintelligentie de kunst om het spel van Club te versnellen of te temporiseren op het goeie moment. Hij maakt acties en goals of zet ploegmaats vrij voor doel, en de Israëliër laat anderen ineens ook beter voetballen. Izquierdo flitste weer en Vanaken genoot van zijn herwonnen vrijheid in een centrale rol. Een kampioenenmaker dus.”

Ook de terugkeer van Bjorn Engels is volgens de analist bepalend voor Club. “Achterin is Engels op z’n 21e al een steunpilaar: een combinatie van kracht en souplesse, positioneel en tactisch inzicht en een uitstekende inspeelpass. Een moderne centrale verdediger met groeimarge, Premier Leaguepotentieel”, besluit Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws