Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken tempert negativisme: “Zeker niet slechter”

Vanaken tempert negativisme Zeker niet slechter

Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om buitenshuis één of drie punten te sprokkelen. In de Cristal Arena werd het 4-2. Al had die eindstand er volgens Hans Vanaken ook helemaal anders kunnen uitzien.

“Ik vond ons eigenlijk niet slechter dan Genk. Zeker niet”, vertelt Vanaken aan Sporza Radio. “Genk kwam in de eerste helft 3 keer over de middenlijn en scoort 3 keer. Ik denk dat we vandaag een lesje in efficiëntie gekregen hebben.”

“Na de nederlaag tegen Anderlecht waren we nochtans gemotiveerd om nu wel punten buitenshuis te rapen”, gaat de middenvelder verder. “Maar dat is spijtig genoeg niet gelukt. Die eerst goal van Ndidi, dat gaat hem maar één keer lukken dit jaar. Misschien maar één keer in heel zijn carrière.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws