Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken looft ploegmaat: “Perfect!”

Vanaken looft ploegmaat Perfect!

Club Brugge heeft AA Gent een mokerslag uitgedeeld in de strijd om de titel. In een kolkend Jan Breydelstadion werd het 2-0 na een owngoal van Stefan Mitrovic en een doelpunt van José Izquierdo. Hans Vanaken, die een erg sterke wedstrijd speelde, analyseert.

“Dit is een heel grote stap voor ons”, opent Vanaken bij PlaySports. “We wisten dat we Gent, na hun gelijkspel van vorige week, op 7 punten konden zetten. Met nog 8 matchen te spelen is dat toch een serieuze kloof. Maar het is zeker nog niet gedaan. Het was een verdiende overwinning en nu kunnen we morgen op ons gemak kijken naar Zulte Waregem – Anderlecht.”

Enkele minuten na de owngoal van Stefan Mitrovic leek Club de drie punten alsnog uit handen te geven. José Izquierdo trapte Danijel Milicevic onderuit en Sébastien Delferière wees naar de stip. “Dat was een misverstand tussen Joske en mij”, legt Vanaken uit. “Maar gelukkig pakt Butelle die bal perfect. Hij had niet veel werk, maar stond er op dat belangrijke moment!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws