Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van der Elst en Vandenbempt halen uit naar Brugse bank: “Dat stoort mij nog het meest”

Van der Elst en Vandenbempt halen uit naar Brugse bank:

Michel Preud’homme zal door zijn reactie na de rode kaart van Benoît Poulain de komende twee matchen in de tribunes moeten plaatsnemen. Vanzelfsprekend passeerde die gebeurtenis ook uitgebreid in Extra Time

“Die reactie van Preud’homme valt niet goed te praten, maar ik kan ze wel nog een beetje begrijpen. Ik ben zelf ook trainer en ik heb dat ook wel al eens min of meer gedaan”, lacht Franky Van der Elst. “Maar wat mij het meest stoort, is de kinesist (Jan Van Damme, nvdr). Hij staat als eerste op 20 centimeter van de lijnrechter. Die heeft daar niks te zoeken.”

“Van mij mogen Preud’homme, Clement en Van der Heyden rechtstaan. Alleen de trainers dus”, besluit Van der Elst. “Als die overtreding gebeurt met een speler van Club Brugge in de slachtofferrol, dan veren ze allemaal overeind en schreeuwen ze moord en brand. Want dat doen ze wel vaker”, voegt Vandenbempt eraan toe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws