Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws voor Club met oog op match tegen KVO

Uitstekend nieuws voor Club met oog op match tegen KVO

Zaterdagavond om 18 uur is het eindelijk zover, dan begint Club aan zijn Play-Offverhaal op Schiervelde. Het zag er lang naar uit dat Michel Preud’homme centraal in zijn defensie wat zou moeten puzzelen, maar de Brugse coach kreeg wat dat betreft prima nieuws vanop het trainingsveld.

Zowel Denswil als Poulain trainen volgens Het Laatste Nieuws opnieuw voluit met de groep. Preud’homme hoeft zaterdag dus niet noodzakelijkerwijs te kiezen voor het duo Engels-Mechele. Denswil, die na 4 weken terugkeert van een enkelblessure, blijft mogelijk wel nog uit voorzorg aan de kant tegen de Kustboys.

De liesverrekking van Poulain blijkt overigens beter mee te vallen dan in eerste instantie gedacht. De Fransman zou immers fit geraken voor de wedstrijd van dit weekend. Vrijdagnamiddag om 13 uur verschijnt Diaby voor de Beroepscommissie. Daar zal bepaald worden of de Brugse topschutter al dan niet geschorst is voor de eerste Play-Offmatch tegen KVO.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws