Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Tumult bij Club Brugge? “Ze zijn niet geneigd zijn contract te verlengen”

Tumult bij Club Brugge Ze zijn niet geneigd zijn contract te verlengen

Club Brugge kan momenteel de beste papieren voorleggen wat betreft het binnenhalen van de landstitel. Als blauw-zwart zondag in het Astridpark wint, zet het paars-wit op 7 punten. Eén speler is alvast bereid om de ploeg op sleeptouw te nemen.

En dat is de 39-jarige Timmy Simons. Hij speelt de laatste weken op een hoog niveau en loopt de longen uit zijn lijf. Niemand die de “No Sweat No Glory”-leuze hoger in het vaandel draagt dan de Brugse kapitein. Volgens Jacques Sys, de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine zou er echter wat wrevel zijn bij de speler van Club Brugge.

“In Simons schuilt een vreemd dualisme: buiten het veld is hij altijd een toonbeeld van nuchterheid en bescheidenheid. Maar op het veld gaat hij de laatste jaren steeds onbeheerster te werk. Hij staat opgefokt te voetballen en irriteert zijn tegenstanders. Dat kan door de stress en de titelambitie in zijn omgeving komen, maar volgens mij heeft het ook te maken met een persoonlijke frustratie.”

“Simons wil nog zo graag een jaar verder voetballen, maar voelt dat Club Brugge niet geneigd is zijn contract te verlengen. Zelfs van een functie binnen de technische staf valt plotseling niets meer te horen. Die onzekerheid over zijn toekomst moet aan hem vreten. Maar hij wordt er eind dit jaar veertig, dan moet je niet meer verwachten nog een hoofdrol te spelen, dat weet Club ook. Bovendien moet je het belang van Simons ook niet overwaarderen. Ja, hij was in de eerste twee wedstrijden van deze Play-Off I goed, maar het niveau van die wedstrijden was bedenkelijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws