Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Truitje Club-spits gaat het vaakst over de toonbank

Truitje Club-spits gaat het vaakst over de toonbank

Het Play-Offsysteem heeft zijn voor- en tegenstanders, maar commercieel gezien is het een interessant format. Zo zouden er meer shirts verkocht worden tijdens de laatste 10 speeldagen van de competitie. 

La Dernière Heure ging na welke spelerstruitjes op het meeste succes kunnen rekenen. Bij Club Brugge is dat Jelle Vossen. Volgens diezelfde krant zijn daar drie redenen voor: “Hij is een offensieve speler, een Belg en één van de weinige nieuwkomers dit seizoen in de selectie.”

Bij Anderlecht zijn Youri Tielemans, Dennis Praet en Steven Defour goed voor 60% van de bedrukte shirts. Bij Standard zorgt Junior Edmilson in zijn eentje voor hetzelfde percentage. Tot slot is Jérémy Perbet de meest gegeerde naam op de achterkant van het Carolo-truitje.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws