Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sven Ornelis beschuldigt Sporza van partijdigheid: “Sympathie voor Anderlecht”

Club-fan Sven Ornelis beschuldigt Sporza van partijdigheid Sympathie voor Anderlecht

Club Brugge verloor zondagavond met 1-0 in het Constant Vanden Stockstadion en ziet zijn voorsprong op Anderlecht daardoor slinken tot één punt. Club-fan Sven Ornelis beleefde de match naar goede gewoonte erg fanatiek en schoot hier en daar met scherp op Twitter. 

De radiopresentator van Q-Music had het onder meer gemunt op de commentatoren van Sporza. Vervolgens werd Ornelis zelfs door het officiële Twitter-kanaal van Anderlecht vermeld. In laatste instantie nuanceerde hij zijn tweets, die hij naar eigen zeggen in het heetst van de strijd online plaatste. Onderstaand het matchverloop door de ogen van Ornelis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws